Vår juniorverksamhet på Riksten

GOLF SOM IDROTT

Hej,

Ni är det snart dags att dra igång årets juniorträning. Per kommer inte vara på Riksten i år, utan vi kommer få en ny tränare till denna säsongen. Så planeringen inför året ligger lite senare än normalt, men vi planerar för en full säsong som vanligt. Jag tror det kommer bli bra med vår nya tränare.

Start: Vecka 18 eller kanske redan V17
Kostnad: 2200:-
Ingår: Träning, fria bollar, startavgifter på tävlingar

Vi kommer under 2018 fortsätta jobba med Golf som idrott. Detta är något som Stockholms Golfförbund har hög fokus på och vilket även är vårt fokus på Huvudstadens Golfklubb.. Vår gruppindelning från förra året kommer att vara liknande detta året. Samtidigt kommer vi under året se att Huvudstadens GK kommer att satsa mycket på juniorverksamheten och det kan innebära förändringar.

Vi har grupper för de som kommit långt i sin golf och ska ut och tävla nationellt till de som precis har börjat prova på golf.

Om man är intresserad att prova på eller redo att börja träna så är det bara att höra av sig till oss på Riksten. Vill ni komma och provträna med en grupp så är det bara att kontakta oss.

Anmälan till sommarträning på Riksten 2018 >>

Med vänlig golfhälsning;