Välkommen till Lindöseniorerna

Ute på Lindöanläggningen finns en livaktig seniorverksamhet där uppåt 100 stycken  55+ herrar regelbundet spelar torsdagsgolf (och lite annat). Men det finns plats för flera och vi välkomnar nya spelare. 


  Det enda villkoren är att du, 2020, är man och född 1965 eller tidigare och medlem i Huvudstadens GK. 
Vi spelar i princip varje torsdagförmiddag, 2020 under juli till och med september med start varje gång från kl 8.00-8.30. Vi har ett varierat tävlingsprogram där  ”huvudtävlingen” är vår T-tävling som är singelspel, slaggolf och som spelas på Lindö Dal, Kyssinge och Waxholm.. De fem bästa nettoscore-rundorna av tio tillfällen räknas. 2020 spelar vi dessutom en running eclectic på Lindö Äng  med 2 speltillfällen. Vi spelar också någon  lagtävling. 

Gåsen och Ankan heter våra två matchspelscuper som normalt går under säsongen men som vi inte kan genomföra iår pga tävlingsstoppet till 1 juli.  I medio maj spelas en första omgång i matchspelet och som avgör om man går vidare i Gåsen eller Ankan eller har fått spela klart. Vi har slutligen normalt ett tävlingsutbyte med Ålands GK (hemma och borta) och Waxholms GK och som inte heller kan genomföras 2020 pga Coronapandemin. Verksamheten finansieras med en avgift på 250 kronor för 2020. Betalning sker till konto Nordea 1748 20 469 68 eller SWISH till 0730 680 699. OBS Viktigt: Ange ditt golfid som referens på betalningen och inget annat.

Alla anmälan till tävlingarna sker på golf.se. Fullständigt program hittar du under "Säsongsprogram". 

Är du intresserad så ta kontakt med Torbjörn Jansson (Tobbe) iaochtobbe@gmail.com så kommer du med på hans mail-lista och får löpande information om planerade aktiviteter. 

Seniorkommitténs medlemmar hittar du här:
Namn                   Ansvarsområde                 e-mail                                                   Telefon
Torbjörn Jansson  Ordf, kassör o info            iaochtobbe@gmail.com                      0730-680 699
Gunnar Knutsson  Matchcuperna                  gunnar.knutsson@seesaam.se           0705-546 307
Rolf Fridolf             Eclectic                            rophphe@gmail.com                           0768-256 515
Christer Ekman      Vinterträning                    christeramekman@gmail.com             0707-332 237 


 
Säsongprogram
2020 års säsongsprogram hittar du här: Säsongsprogram 2020


 
Matchspelet - Gåsen och Ankan

2020 kunde vi inte genomföra vårt matchspel pga Corona
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gubbgåsen och Gubbankan är nu färdigspelade. Grattis Lars Öhmna till vinsten i Gåsen och Gunnar Bendreus i Ankan. Klicka här för att se deras väg till sina segrar. 

http://seesaam.se/2019_match_meny.php

_____________________________________________________________________________
2018 års mästare


Ola Schylander vann Gubbgåsen


Göran Edlund vann Gubbankan

Här kan du följa deras väg till vinsten
Matchspelet(länk) 
Spelkamrater
Vi har valt att ta bort pdf-filen med mailadresser och telefonnummer. Någon har fått en hel del SPAM och misstänker vår fil. Och GDPR gör nog att filen inte var ok. Kontakta Tobbe på iaochtobbe@gmail.com om du vill komma i kontakt med någon.   
Aktuellt

Torsdagen 10 sept spelade vi andra omgången av vår Eclectic på Ängsbanan. Tyvärr blev det bara två ronder i år. Vinnare blev Ola Schylander följd av Arne Wideman och Marcis Stals som blev delade tvåor. Se Resultatbörsen.

Efter 9 spelade omgångar av T-tävlingen leder Ola Schylander. Du hittar hela listan under Resultatbörsen.

Vi har nu hunnit spela 5 stycken T-tävlingar av 10 stycken. Halvtidsmästare, räknat på 3 bästa scorerna, blev Ola Schylander följd av Lars Öhman och Lars-Ove Lundkvist. Delad fyra blev Christer Fröberg och Sven Johansson.

 

Vi har bytt dagar för tävlingarna på Vaxholm och Lövsättra.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Torsdag 5 september avslutades vår Eclectic på Dalbanan med många bra resultat. Stort grattis till Göran Edlund som lyckades behålla sin ledning från omgång 4 och till Christer Fröberg som blev tvåa följd av Hans-Olov Ericsson på samma resultat. Hela listan finns under Resultatbörsen. Och ett extra stort tack till Rolf Fridolf och hans fina resultatredovisning.

Grattis till många fina resultat 29/8 då vi spelade Full Frihet. 8 man fick sänkningar och bäst spelade Kent Sjöström med en 42 poängsrunda följd av Stig Nilsson på 41 och Bertil Granström på 40 poäng. GRATTIS alla tre!!!

Nu kan du anmäla dig till Säsongsavslutningen torsdagkväll 26/9. Gör det som anmälan till en vanlig tävling, dvs via Min Golf. "Tävlingen" heter Lindö senior anmälan Säsongsavslutning. 

Den 10 september är det dags för Guldmix igen. Damerna bjuder in till Scramble på Dalbanan. Kanonstart och gemensam lunch.

Torsdagen den 15/8 bjöd vi in damerna till Lövsättravals med gemensam lunch. I fint sensommarväder lyckades lag Bendreus/Jan Hemminger/Lemon/Ann-Kristin Grönberg få ihop 89 poäng vilket gav en första plats. Tvåa, 1 poäng sämre, blev lag Sven Johansson/Pennan Andersson/Oscarsson/Ia Jansson och trea på 86 poäng kom lag C Fröberg/G Fogdegård/Bill Grönberg/Ulla Johansson. Här hela resultatlistan: Guldmix


Vinnarna


Tvåorna


Treorna

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Torsdag 4/7 spelades E 2 på Dalbanan. Resultat efter 2 omgångar hittar du under Resultatbörsen.

T5 spelades på Dalbanan torsdagen 27/6. Bäst spelade Ola Schylander med en 68 netto följd av Bo Nielsen och Christer Ekman båda med 71 netto. Under Resultatbörsen finns ställningen i T-serien efter 5 spelade rundor.
Där kan du också se hur Eclectic-tävlingen ser ut efter första omgången.


I lite regnigt väder var 68 anmälda att spela T4 på Dalbanan. 18 kom inte eller bröt tävlingen.... Bäst av de som spelade klart var Sven Johansson på 69 netto och Marcis Stals på samma resultat. Trea kom Mikko Heiskanen på 71 netto. Bra spelat.

Måndagen den 3 juni bjöd vi upp damerna på VALS på Ängsbanan. Vi var 48 startande. Vann gjorde lag Nordmark/Öhman/S Norling och Kerstin Fröberg före lag Rost/R Svensson/Ia Jansson och Gun Engström.


Vinnarlaget. Berndt Nordmark,Stefan Norling, Lars Öhman o Kerstin Fröberg

Glada tvåor: Magnus Rost, Ronny Svensson, Gun Engström o Ia Jansson

Hela resultatlistan hittar du här: VALS 3 JUNI


Efter den traditionsenliga Tremannascramblen som premiärtävling på Ängsbanan har vi spelat T1 på Kyssinge. Vann på 74 slag netto gjorde Ola Schylander och på samma resultat med sämre hcp kom Sven Johansson. God trea blev Christer Fröberg på 77 netto. Grattis alla.

Och ett stort grattis till Bernt Nygren som gjorde en HIO på hål 8:a!!! Första efter 40 års spel. Så ge inte upp.

Hej. Ja nu har vi haft vår säsongsavslutning. Vi var knappt 50 stycken som åt Pytt-i-panna och applåderade alla pristagare den 27 september. Resultaten av T-serien och Eclectic hittar du på vår hemsida under Resultatbörsen och i matchspelet under Matchspelet, Gubbgåsen och Gubbankan. Det finns lite bilder från avslutningen om du klickar på den här länken: Bilder 

En kort tillbakablick på säsongen visar att vi totalt hade 1 200 startande i våra 25 tävlingar (inkl klubbmatcherna mot Waxholm o Åland hemma). 107 stycken har betalt vår säsongsavgift varav 47 också deltagit i matchspelet. Vi är mellan 60 till 86 år gamla med en genomsnittsålder på 73,5 år.  95 stycken har spelat minst en omgång i T-serien och 89 stycken har en eller fler ronder noterade i Eclecticen. Imponerande siffror.

Nu tar vi ledigt från golfen ett tag. Men redan i oktober kommer en inbjudan att delta i Vinterträningen i Ullna Indoor. Vi kommer att träna 10 gånger från den 17 januari. Och vi planerar att genomföra 1 eller 2 vinterträffar 2019 samt regelgenomgångar då vi ju kommer att få en stor regelrevision som gäller från 2019.

Med önskan om en skön höst och vinter från Seniorkommittén!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den 13 september avslutades T-serien. Vinnare blev Gunnar Bendreus följd av Nils Edlund och Sven Johansson. Hela resultatet finns under Resultatbörsen. Grattis Gunnar.

Kom ihåg att anmäla dig till Säsongsavslutningen den 27 september. Anmälan som vanlig tävling på Min golf.

Den 6 september avslutades Eclectic tävlingen och det blev en hel del omkastningar. Ulf Nordenström förbättrade sin bruttoscore från 77 till 73 slag vilket gav en första plats. Tvåa blev Gunnar Bendreus som förbättrade sin score från 77 till 71 och trea Arne Wideman som landade på 73 brutto. Hela resultatet finns under Resultatbörsen.

Den 6 september var samtidigt T9 och där tog Gunnar Bendreus täten genom att förbättra sitt sammanlagda resultat från 347 till 340 och därmed passera Nils Edlund som står kvar på 344 slag. Under Resultatbörsen finns aktuell ställning. 

Den 30 augusti spelade vi Tryall (en variant av Irish Greensome) på Ängsbanan. Christer Gille slog då till med en HIO på hål 5. GRATTIS!!!
Torsdagen 16 augusti bjöd vi in damerna på en Guldmix med Vals. Kanonstart och gemensam lunch ute på Lövsättra i perfekt sensommarväder. Resultatet finns här: Resultat


Vi åt saltbakad lax. Jättegott.Dagens vinnare ovan och dagens tvåor

Torsdagen den 9 augusti var också en varm dag med uppåt 30 grader i skuggan. En fin Dalbana gav också fina resultat. Nils Edlund slog till med en 66:a som gav första plats och samtidigt en ledning i T-serien efter 8 omgångar. På 68:a kom Göran Fritzell och Christer Gille in. Bra spelat och grattis alla tre.

Torsdagen 2 augusti blev också en varm tävling. Uppåt 30 grader och hög luftfuktighet. Bäst gick Sven Johansson på 70 netto på Dalbanan följd av ett koppel på 72.  T-serien är nu uppe i 7 spelade omgångar. T efter 7 omgångar. Tävlingen var också Eclectic nr 3 och här är ställningen: Eclectic efter 3 omgångar

Torsdagen den 26 juli spelade vi årets hetaste tävling på Kyssinge. Det rullade bättre på Fairway än Green. Bäst gick det för Hasse Bergström på 72 netto (par 74) följd av Börje Carlsson och Sten Andeberg båda på 73. Grattis.

Här kan du se ställningen i T-serien efter 6 spelade tävlingar:  T efter 6 omgångar

På torsdag (2/8) spelar vi T7 och E3. Här kan du se ställningen i Eclectic efter 2 omgångar. Observera att resultatet INTE är rensat för de provisoriska greenerna som vi hade. Rolf Fridolf som håller i resultatredovisningen har insett att det är ett mycket stort jobb att justera och vi har därför bestämt att INTE justera. Eclectic efter 2 omgångar

Torsdagen den 7 juni spelade vi VALS med inbjudna Lindö Damer. Resultatlistan finns här: Resultat


Glada vinnare


och tvåorna


och treorna


Nu finns det nya Säsongsprogrammet tillgängligt. Gå till sidan Säsongsprogram 2018.

Kom ihåg att anmäla dig till Ålandsutbytet den 10-11 juli. Läs Seniornytt nr 5/2018.

Måndag den 7 maj spelades T1 på Dalbanan. 3 stycken briljerade med scorer under 70. Stefan Norling sköt 64 netto och vann före Gunnar Bendreus på 65 netto och Sven Johansson på 69. Halva startfältet hade netto 76 eller bättre. Vi kanske skulle ha fler provisoriska greener (idag 5 stycken).  Nu är det vila ända till den 17 maj då vi spelar Dalbanan igen. Vi har ännu inte fått besked från GolfStar om banbytena som blir aktuella pga Parkens greenrenovering.

Passa också på att anmäla dig till Damernas guldmix, 4 mannascramble på Ängsbanan med gemensam lunch efter tävlingen den tisdagen 29 maj.


Torsdagen den 3 maj inledde vi säsongen med 3/2 mannascramble i lite tjurigt väder för de som startade i slutet av startfältet. Bäst spelade lag Sven Johansson/Fred Norling/Kurt Nilsson som fick till 63 nettoslag. Tvåa blev lag Nils Edlund/Urban Doverot/Christer Kleinas på 64 slag och trea kom Göran Fogdegård/Stig Nilsson/Tom Ingman på 65 slag. På samma resultat men med sämre sista nio kom Bill Grönberg/Kent Sjöström/Matts Pettersson. Grattis alla. Priser får ni vid höstavslutningen.

2018 års Säsongsprogram finns nu tillgängligt med tävlingsledare. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Den 28 september hade vi vår säsongsavslutning på Lindö. 50 deltog. Årets vinnare fick sina priser.


Christer Berner Gubbgåsen            Ola Schylander T-tävlingen            Gunnar Bendreus Eclectic


Pytt-i-pannan smakade bra

Vi syns nästa år

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
T-tävlingen är nu klar. Stort grattis till Ola Schylander som imponerade med 76 brutto på Parkbanan den 14 september och därmed tog hem en överlägsen seger. God två blev Bosse Lemon och trea kom Sven Johansson. Fullständigt resultat kommer snart under Resultatbörsen.

Två HIO på 28 dagar! För den bedriften grattar vi Lasse Öhman som efter ett Ess på Kyssinges 15:e slog till med en HIO på Parkens 11:a den 7 september.

Eclectictävlingen är nu klar. Vinnare blev Gunnar Bendreus. GRATTIS!!!!

Anmälan till säsongsavslutningen kan nu göras via Min golf och tävlingen Lindö seniorer säsongsavslutning. Resultatbörsen är uppdaterad med Eclectic och T-tävlingen t o m omgång 7.

Torsdagen den 17 augusti bjöd herrarna upp till Vals på Lövsättra. I härligt sensommarväder fick vi uppleva en fin förmiddag och en härlig lunch ute på altanen. Bäst spelade Birgitta Almert, Rolf Fridolf, Tove Nygren och Ola Schylander. Fullständig resultatlista finns här: Resultat


                                                                          

Nu är Resultatbörsen uppdaterad med aktuell ställlning både i T-tävlingen och Eclectic. 

T-tävlingen den 10 augusti på Kyssinge blev ånyo en tävling med bra resultat. 13 av 62 spelare förbättrade sitt handicap med 1-5 slag. Bäst gick det för Alexander Dulberger på 69 netto följd av Lars Zetterberg på 70 netto och 4 stycken på 71 netto: Gunnar Bendreus, Åke Andersson, Gunnar Knutsson och Sture Johansson. BRA SPELAT.

 

På hål 15 gjorde Lasse Öhman HIO!!! Extra stort grattis Lasse. 


En nöjd Lasse veckan därpå på Lövsättra

Torsdagen den 27 juli bjöd på en fin Dalbana med mycket rull och snabba greener. Ola Schylander och Tobbe Jansson spelade bäst med 66 netto följd av Hasse Hägglund på 67. Ytterligare tre stycken spelade under 70 netto.


Nu i juli är det lite lugnare. Den 13 juli spelar 32 stycken en Fyrboll med shot-gun och gemensam lunch och veckan därpå är det spelledigt pga Lindöveckan.

......................................................................................................................................................
Rekordmånga (80 stycken) kom till start när herrarna bjöd in damerna på Vals med avslutande lunch. Vinnare blev födelsedagsfirande Ulla Johansson, Birgitta Almert, Alexander Dulberger och Christer Gille. Hela resultatlistan finns här: Resultat

Fullt i restaurangen.....................................................................................................................................................................
I år gäller generellt och med inget undantag att ni som är födda 1942 eller tidigare spelar från främre tee (fd röd tee) i torsdagsspelet. Däremot spelar samtliga från tee 50 (Dalbanan) eller tee 54 (Parkbanan) i vårt matchspel.

De som vill vara med i årets matchspel anmäler det genom att senaste den 23 april betala 350 kronor till konto Nordea 1748 20 469 68 eller SWISH till 0730 680 699. Övriga anmäler sig genom att senast 30 april betala 300 kronor. Ange ditt golfid som referens på betalningen.

.................................................................................................................

Ja, nu är det roliga slut för 2016. Vi hade stor säsongsavslutning den 29 september. Men redan den 4 oktober så träffades Seniorkommittén förstärkta med några tävlingsledare för att utvärdera säsongen och planera 2017.
Arne Wideman vann Gubbgåsen


och Bosse Lemon Ankan
 

Resultatbörsen

Ett stort grattis till Ola Schylander som tog hem både T-tävlingen  och Eclectic. Och till alla andra duktiga spelare. Nedan kan ni plocka upp resultaten från årets tävlingar. 

Så här gick årets Eclectic  Eclectic 2020
Här är ställningen i T-tävlingen efter T10    Efter T10
Och så här gick det i 2 ggr 9 hål på Parkbanan   Park 9 T44 klassen  Park 9 T 52 klassen

Här hittar du resultatet efter halvtid för de tre bästa scorerna av fem möjliga:  Halvtid

------------------------------------------------------------------------------------------------------

T-tävlingen vanns av Ola Schylander skuggad av Kent Sjöström . Se här :  T-omgång 10

GRATTIS OLA!!!

90 spelare har spelat 1 eller flera omgångar av Eclectic 2019. Imponerande!!!

GRATTIS GÖRAN EDLUND till vinsten i Eclectic.  Eclectic omg 5


Eclecticbäst 2019

Resultat VALS 3 JUNI
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så här gick T-serien 2018: T-serien


Grattis Gunnar

Eclecticen är nu färdigspelad.
Grattis Ulf Nordenström! Här är slutresultatet: E5

T-serien har nu spelats 9 gånger. T9


T-serien är nu uppe i 7 spelade omgångar. T7 
Eclectic nr 3 är också spelad och här är ställningen: Eclectic efter 3 omgångar

Nu finns T serien efter 6 omgångar att beskåda: T6

Här kan du se ställningen i Eclectic efter 2 omgångar. Observera att resultatet INTE är rensat för de provisoriska greenerna som vi hade. Vi har beslutat att INTE göra några justeringar då det är ett mycket omfattande jobb att göra det. Eclectic efter 2 omgångar

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017
Nu har vi spelat alla omgångar av T-tävlingen. De 5 bästa nettoscorerna räknas av max 10 tävlingar.
Vinnare blev Ola Schylander före Bosse Lemon. Hela resultatlistan ser du här:  Efter omg 10

Kampen om första platsen står nu mellan Ola Schylander och Bosse Lemon om inte Sven Johansson får till en kanonrunda.

Nu är årets Eclectic färdigspelad och så här gick det: Eclectic efter omg 5


Grattis Gunnar Bendreus!!!
 

 

...............................................................................................................................................................................
Här är slutställningen i Eclectic efter 5 omgångar. Vid delat resultat så avgörs ordningen av aktuellt spelhandicap så stort grattis till Göran Edlund som vinner Eclectic före Christer Berner.
Och T-serien efter 10 omgångar.
Stort Grattis till Arne Wideman som vann Gubbgåsen och Bosse Lemon som vann Ankan!!
Klubbutbyte

Årets klubbutbyte måste tyvärr ställas in pga Coronan och tävlingsstoppet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Måndagen 19 augusti mötte vi Ålands GK i returmatch. Vi hade 50 poäng att ta in på 14 spelare och det gick inte, tyvärr. Vi tog in 6 poäng så pokalen fick segla tillbaka över Ålands hav.


En glad Kjell Fagerholm har greppat bucklan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Måndagen 17 juni mötte vi Waxholms GK i en klubbmatch. Trots bortagräs lyckades vi vinna matchen med ca ett slag bättre resultat per spelare (räknat på de tio bästa scorerna). Våra damer stod för merparten av bidraget med bl a en snygg netto 67 (par 73) av Tina Nordenström.


En glad Gunnar Knutsson får ta emot vandringspriset

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Den 20 augusti mötte vi ÅGK på Dalbanan. Vi hade 58 slag att ta igen från bortamötet men lyckades bara ta tillbaka 31 slag. Så vandringspriset fick följa med Kjell Fagerholm tillbaka över Ålands hav.


Erik Samuelsson överlämnar motvilligt bucklan till Kjell Fagerholm (h)
Vi var 63 man som spelade. 27 från Åland.

Den 11 juli spelade vi bortamatchen mot Ålands GK på Slottsbanan. Vi ställde upp med 24 vassa golfare men åkte på storstryk. Räknat på de 14 bästa per klubb så har vi 58 slag att ta igen vid returen som spelas på Dal den 20 augusti. Resultatet finns här: Åland borta 11 juli

Måndagen den 18 juni mötte vi Waxholm på Dalbanan. I klubbmatchen räknas de 12 bästa scorerna i varje lag och vi lyckades ta hem matchen med 920 slag mot 928.Gunnar Knutsson (h) får ta emot bucklan.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Returen mot Åland spelades den 21 augusti på Lindö Dal. Vi vann med 12 slag räknat på de 14 bästa per klubb. Men vinsten räckte inte för att ta hem bucklan. Grattis Ålands GK och Kjell Fagerholm. 2018 tar vi revansch.....
Kanonstart med Åländskt kanonskott


Kjell höjer bucklan och Erik drömmer om revansch
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I början av juli spelade vi mot Åland borta. Det gick som det brukar. Åland tog en stor ledning i vårt årliga utbyte och vi har 40 slag att ta igen den 21 augusti på Dalbanan.

Bortamatchen mot Waxholm gick inte så bra. Förlust. Revansch på hemmaplan 2018?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                       2016

Måndagen den 15 augusti mötte vi Åland GK. Vi var 41 slag efter innan matchen men tog bara in 24 så Åland behöll pokalen med 17 slags marginal. Bäst hos oss var Kurt ND Nilsson som med en HIO och 61 slag netto på Dalbanan stod i en viss särklass.
.
Fredagen den 29 juli spelade vi mot Täby GK på Parkbanan och vann med 1010 slag mot 1029 slag. Bäst i Huv GK var Gunnar Bendreus på 73 följd av Ulf Nordenström och Lennart Eriksson på 75 nettoslag.

Den 6 juli mötte vi Ålands GK på Åland (för 25:e gången!!!) och fick tyvärr stryka på foten med 45 slag räknat på de 15 bästa. Returen spelas 15 augusti och då måste vi spela på topp.
Kjell Fagerholm tackar Bernt Nygren för bra samarbete under måmga år:I gråmulet väder mötte vi Waxholm på Parkbanan den 17 juni. Vi lyckades vinna matchen med 23 slag. Bäst individuellt blev Christer Palmborg på 74 netto. Vandingspokalen är tyvärr på avvägar efter fjolåret då Waxholm tog hem den.
Sponsorer
Banstatus
 • Banstatus: 27 April 2019
 • Lindö Äng
 • Greener:Sommargreener
 • Drivingrange:
 • Handicapgrundande:
> Fullständig status
 • Banstatus: 27 April 2019
 • Lindö Dal
 • Greener:Vintergreener
 • Drivingrange:
 • Handicapgrundande:
> Fullständig status
 • Banstatus: 08 April 2019
 • Lindö Park
 • Greener:Vintergreener
 • Drivingrange:
 • Handicapgrundande:
> Fullständig status
 • Banstatus: 05 December 2018
 • Lövsättra
 • Greener:Vintergreener
 • Drivingrange:
 • Handicapgrundande:
> Fullständig status
 • Banstatus: 26 Oktober 2017
 • Riksten
 • Greener:Vintergreener
 • Drivingrange:
 • Handicapgrundande:
> Fullständig status