• Hem
  • >
  • NYHETER
  • >
  • Juniorträningen startar upp på Lindö & Riksten
05-04-2020

Juniorträningen startar upp på Lindö & Riksten

Anmälan till årets juniorträning på Lindö och Riksten är nu öppen.

Välj den anläggning som passar er bäst i menyn och gör er anmälan redan idag.

Junioransvariga och verksamma Pron/tränare på respektive anläggning står redo att träna juniorer från nybörjare till de som redan spelar golf och vill utvecklas vidare.HGK Junior följer SGFs Grönt Ljus och den utvecklingstrappa som SGF tagit fram. Med detta är vår inriktning ett helhetsgrepp från nybörjare, bredd, talang, utveckling och till elit.

HGK Junior vill på alla nivåer främja golfintresset så att det utvecklar juniorerna positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt, kulturellt och idrottsligt. Alla är således välkomna att vara med i vår klubb oavsett nivå.

Ett speciellt fokus ligger på att ge juniorer rätt förutsättningar för att förstå spelet golf och vad det krävs för att utvecklas till golfare. I detta ligger spelstrategi, regelträning och spel på bana. Med större förståelse för spelet får juniorer en bättre plattform för att utvecklas som golfare.

Träningsavgift & Medlemsskap
Träningsavgifen är baserad på träningsnivå och hur ofta man önskar träna. Se spec. under respektive anläggning och täningsnivå.

Juniorer i träning med grönt kort och som önskar spela på bana skall lösa ett medlemskap.
Som medlem i Huvudstadens Golfklubb så får man förutom klubbkompisar alla tävlingsavgifter betalade av klubben och möjlighet att köpa klubbkläder till rabatterade priser.

Medlemsavgiften är kopplad till hur många banor junioren önskar ha möjlighet att spela på.
"Play One" är den minsta nivån vilket innebär fritt spel på Lindö eller Riksten kostar för 2020 enligt följande:

0-12 år - 1495 sek
13-21 år - 2495 sek
 Juniorträningen startar upp på Lindö & Riksten

« Tillbaka